Ez az adatvédelmi szabályzat elmagyarázza, hogy ügyvédi irodánk hogyan használja fel az Öntől gyűjtött személyes adatokat, amikor Ön honlapunkat használja.

Témák:
Milyen adatokat gyűjtünk?
Hogyan gyűjtjük az adatait?
Hogyan használjuk fel adatait?
Hogyan tároljuk adatait?
Mik az Ön adatvédelmi jogai?
Hogyan léphet kapcsolatba velünk

Milyen adatokat gyűjtünk?
A következő adatokat gyűjtjük:
Személyes azonosító adatok (név, email cím, telefonszám stb.)

Hogyan gyűjtjük az adatait?
Ön közvetlenül adja át nekünk az általunk gyűjtött adatok nagy részét. Adatokat gyűjtünk és akkor dolgozunk fel, ha Ön Önként tölti ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy visszajelzést küld bármelyik üzenőfalunkon vagy e-mailben.

Hogyan használjuk fel adatait?
Adatait azért gyűjtjük, hogy kérdéseire e-mailben elküldhessük válaszainkat. Adatait nem osztjuk meg más felekkel.

Hogyan nézzük meg az adatait?
Ügyvédi irodánk biztonságosan tárolja az Ön adatait elektronikusan.

Mik az Ön adatvédelmi jogai?
Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy teljes mértékben tisztában van az összes adatvédelmi jogával. Minden felhasználó jogosult a következőkre:

Hozzáférés joga – Önnek jogában áll ügyvédi irodánktól másolatot kérni személyes adatairól.
A helyesbítéshez való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy javítsunk ki minden, Ön szerint pontatlan információt. Önnek joga van arra is, hogy kérje ügyvédi irodánktól az Ön által hiányosnak vélt információk kiegészítését.
A törléshez való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy bizonyos feltételek mellett töröljük személyes adatait.
Az adatkezelés korlátozásához való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy bizonyos feltételek mellett korlátozzuk személyes adatai kezelését.
Az adatkezelés elleni tiltakozás joga – Önnek jogában áll tiltakozni személyes adatainak általunk végzett kezelése ellen, bizonyos feltételek mellett
Az adathordozhatósághoz való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy az általunk gyűjtött adatokat bizonyos feltételek mellett egy másik szervezetnek vagy közvetlenül Önnek továbbítsuk.

Ha kérelmet nyújt be, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk. Ha élni szeretne ezen jogok bármelyikével, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő módon:

Hívjon minket: +381646628440 vagy írjon nekünk: office@gplaw.rs